Γούρια 2022 – Inspiration from the power of stones

 

Στο τέλος κάθε έτους, όλοι ψάχνουμε ένα γούρι που θα βοηθήσει στην πραγματοποίηση των επιθυμιών μας. Ένα πεταλοειδές ασημένιο κόσμημα που συμβολίζει την ευτυχία και την καλοτυχία είναι η φετινή μας δημιουργία.

Διαθέτει περίτεχνα ανοίγματα για την διοχέτευση της θετικής ενέργειας και πολύτιμους λίθους ή μαργαριτάρια που μας χαρίζουν τις ενεργειακές τους ιδιότητες.

Ο Αχάτης φοριέται σαν φυλαχτό και εξασφαλίζει στον κάτοχο του σωματική και πνευματική ισορροπία . Στην Αρχαία Ελλάδα και στη Ρώμη φορούσαν τους Αχάτες για προστασία απέναντι στους λοιμούς και τις επιδημίες.

Η Τουρμαλίνη παίρνει το όνομα της από τη φράση “tura mali”, που σημαίνει “πέτρα αναμεμειγμένη με ζωντανά χρώματα”. Τα άπειρα πρόσωπα αυτής της πέτρας την και η ικανότητα της να εκπέμπει τα αρνητικά ιόντα την έκαναν σύμμαχο της σωματική υγείας, προστάτιδα της φιλίας και της αγάπης.

Το μαργαριτάρι είναι ο λίθος που βοηθάει στην ροή της αγάπης, της αφθονίας και αντικατοπτρίζει αυτό που θέλουμε να είμαστε. Ένας ζωντανός οργανισμός από τα βάθη της θάλασσας με απίθανη λάμψη , κομψότητα και απλότητα.

Μέσα από την συλλογή του https://www.chryseion.gr/e-shop/   διάλεξε την πέτρα που σου ταιριάζει και άφησε τις ιδιότητες της να σε συντροφεύουν σε αυτό το ταξίδι του νέου έτους.

Είναι ο καλύτερος τρόπος για να ευχηθείς στα αγαπημένα σου πρόσωπα καλή τύχη.

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εξυπηρέτηση των χρηστών μας.