⁞⁞―Wedding Rings―⁞⁞

Οι βέρες γάμου είναι κοσμήματα μοναδικά που φοριούνται για πάντα και συγκεντρώνουν αναμνήσεις από μια ολόκληρη ζωή ένωσης και αφοσίωσης.
Η γαμήλια βέρα είναι ένα ξεχωριστό δώρο που ανταλλάσσει το ζευγάρι και υποδεικνύει το ξεκίνημα μιας υποσχόμενα όμορφης ιστορίας.


Το σχήμα τους, συμβολίζει τον αέναο κύκλο αγάπης ενώ το μέταλλο κατασκευής που είθισται να είναι ο χρυσός , συμβολίζει την αντοχή στο χρόνο και δίνει την πρέπουσα λάμψη για ένα πετυχημένο ξεκίνημα.


Η επιλογή των δαχτυλιδιών είναι σημαντικό να ταιριάζει στην προσωπικότητα και τα γούστα του ζευγαριού.

Βέρες από χρυσό, λευκόχρυσο ή δίχρωμες σε κλασικά ή μοντέρνα σχέδια, διακοσμημένες με πολύτιμους ή ημιπολύτιμους λίθους σε ποικιλία τεχνοτροπιών , είναι όλες τους ξεχωριστές !!!

Σημαντικό στοιχείο της επιλογής, είναι τα καράτια κατασκευής. Ο καθαρός χρυσός είναι τα 24Κ, δηλαδή περιεκτικότητας 1000/1000.

Οι κωδικοί εγχάραξης στο εσωτερικό των βερών: 750/ 585 /375 αναφέρονται αντίστοιχα σε 18Κ/14Κ/9Κ.

Το συνηθέστερο κράμα επιλογής είναι το 14Κ καθώς συνδυάζει μια καλή αναλογία τιμής και πολύτιμου μετάλλου.

Οι τάσεις της μόδας αλλάζουν συνεχώς αλλά κάθε ζευγάρι βρίσκει τον δικό του τρόπο να εκφραστεί. Επιλέγει το ιδανικότερο, ανάλογα με τις ανάγκες και τις προτιμήσεις του.

Το Κοσμηματοπωλείο <<Χρυσείον>> σας προσφέρει την δυνατότητα κατασκευής χειροποίητων βερών, όπως τις έχετε φανταστεί σε ένα μεγάλο εύρος τιμών και σχεδίων.

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εξυπηρέτηση των χρηστών μας.