Επιλογή Βαφτιστικού Σταυρού

Καθώς μπαίνει η άνοιξη , ξεκινάει και η οργάνωση των βαπτίσεων.

Σχεδιάστε την βάπτιση του μωρού σας όπως ακριβώς του αξίζει!!!

Ο Βαφτιστικός σταυρός είναι ο πρωταγωνιστής του μυστηρίου που θα αποτελέσει το σύμβολο δια βίου δεσμού, γι’ αυτό θέλει ιδιαίτερη προσοχή στην επιλογή του.

Βασικοί παράγοντες στην επιλογή του είναι:
Η ποιότητα(Κ9, Κ14,Κ18καράτια),
Οι πέτρες,
Το χρώμα &
Το ύφος

Λευκό, κίτρινο, ροζ, συνδυασμός δύο ή και τριών χρωμάτων είναι μόνο μερικές από τις επιλογές που υπάρχουν. Συναντάμε μονής ή και διπλής όψεως σχέδια ,σκαλιστά ή με ένθετα στοιχεία (π.χ πεταλούδες, καρδιές κτλ) καθώς και εντυπωσιακά κομμάτια με πολύτιμους ή ημιπολύτιμους λίθους. Το βασικότερο όμως όλων είναι η ποιότητα υλικού που θα διασφαλίσει και την διάρκεια στον χρόνο.

Εμείς σας προτείνουμε σταυρό και αλυσίδα 14 καρατίων ,με την σφράγιση 585 , πρόσμιξη που αποτελεί την πιο ιδανική επιλογή περιεκτικότητας χρυσού, λάμψης και αντοχής. Επίσης ως εργαστήριο, τα κοσμήματα μας φέρουν σφραγίδα που πιστοποιούν την ίδια ταυτότητα του κατασκευαστή και σας προσφέρουν ασφάλεια.

Στο Κοσμηματοπωλείο Χρυσείον  και στο ηλεκτρονικό κατάστημα (https://www.chryseion.gr/e-shop/) θα βρείτε δημιουργίες χρυσού φτιαγμένες στο χέρι με αγάπη και μεράκι που θα αγκαλιάσουν τις πολύτιμες αναμνήσεις σας.

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εξυπηρέτηση των χρηστών μας.